Γιατί ΚΥΝΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ
Εκτύπωση E-mail

 

Γιατί να επιλέξετε  ΚΥΝΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ;

Η φροντίδα για το κατοικίδιο ζώο σας αρχίζει με την καλή διατροφή. Εμείς σχεδιάζουμε για σας ολοκληρωμένες προτάσεις διατροφής ώστε να προσφέρετε στο κατοικίδιό σας ένα προσεκτικά ισορροπημένο γεύμα. Στη συνέχεια παραδίδουμε τις τροφές σε όλη την Ελλάδα κατ΄ευθείαν στο σπίτι σας δωρεάν.

Προσφέρουμε 100% ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ

 

 

 

 

 

 

Καταλαβαίνουμε ότι η διατροφή ανάλογα με την ηλικία και τον τρόπο ζωής του κατοικιδίου σας είναι το πρώτο βήμα για ένα υγιές και ευτυχισμένο ζώο. Γνωρίζουμε επίσης, ότι η γεύση και η υφή των τροφών είναι σημαντική για να απολαύσουν το φαγητό τους. Γι αυτό προσφέρουμε δωρεάν δοκιμή από το κατοικίδιο στην άνεση του σπιτιού σας.

 

Με τις τροφές μας θα διαπιστώσετε και μόνοι σας πολύ σύντομα τη διαφορά στο κατοικίδιο, βλέποντας ένα υγιές δέρμα, γυαλιστερό τρίχωμα, γερά δόντια και οστά, υγιείς αρθρώσεις, ισχυρούς μυς, καθαρή αναπνοή και πλήρως υγιές πεπτικό σύστημα.

 

Τα Προϊόντα μας δε διατίθενται στα μαγαζιά για να μπορούμε να κρατάμε χαμηλές τιμές. Σας ενθαρρύνουμε να συγκρίνετε τα συστατικά και τις τιμές μας με τα άλλα προϊόντα. Δηλώνουμε με σαφήνεια τα συστατικά και την ανάλυση των τροφών, οι οποίες είναι πλήρεις και δεν χρειάζονται συμπληρώματα. Προσαρμόζουμε τη διατροφή ανάλογα με τις ανάγκες σας.

 

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ; Γιατί σας προσφέρουμε:

Οικονομία σε χρόνο και χρήμα

Δεν χρειάζεται να τρέχετε στα μαγαζιά να διαβάζετε ετικέτες και να κουβαλάτε βαριές τσάντες. Ερχόμαστε κατ΄ ευθείαν στην πόρτα σας. Συζητάμε για την πρόταση διατροφής που ταιριάζει στις ανάγκες του κατοικίδιου σας. Παραδίδουμε δωρεάν.

Δωρεάν συμβουλές διατροφής

Διαθέτουμε εμπειρία και προσφέρουμε ολοκληρωμένες προτάσεις διατροφής. Εξασφαλίζετε ότι λαμβάνετε τα σωστά προϊόντα για τη διατροφή του κατοικίδιού σας.

Μακροζωία

Με τις τροφές μας το κατοικίδιό σας θα τρώει σωστά και υγιεινά και έτσι θα έχει μακροζωία.

Δωρεάν δείγματα τροφών

Σας προσφέρουμε δωρεάν έως τρία διαφορετικά δείγματα των τροφών μας ώστε να δοκιμάσετε πριν αγοράσετε και να επιλέξει το κατοικίδιο μόνο του την τροφή που του αρέσει.

100% εγγυημένη ικανοποίηση

Τα τρόφιμά μας είναι πάντα φρέσκα με τα καλύτερα συστατικά. Αυτό μας επιτρέπει να σας προσφέρουμε 100% εγγυημένη ικανοποίηση. Αν δε δείτε διαφορά στο κατοικίδιο ή δεν είστε ικανοποιημένοι, θα αντικαταστήσουμε το προϊόν ή θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα.

Ισορροπημένη διατροφή με λιγότερη ποσότητα

Οι τροφές μας είναι πλήρεις και δεν απαιτούνταιι μεγάλες ποσότητες για το γεύμα του κατοικίδιου σας.

Γεύσεις που θα αγαπήσουν τα κατοικίδια ζώα σας

Οι τροφές μας είναι γεμάτες από συναρπαστικές γεύσεις που θα ξετρελάνουν τα κατοικίδιά σας.

Υγιέστερο κατοικίδιο

Μια σωστή και ισορροπημένη διατροφή, πλούσια σε βιταμίνες ενισχύει το ανοσοποητικό σύστημα του κατοικιδίου σας.

 

Επιπλέον:

Είμαστε πάντα διαθέσιμοι να απαντάμε στα email σας για να σας λύσουμε κάθε απορία

Για προγραμματισμένες παραγγελίες έχουμε ειδική έκπτωση

Ακούμε τη γνώμη σας για να βελτιωθούμε και να αναπτυχθούμε

Φροντίζουμε για να δίνουμε εμπιστοσύνη σε αυτούς που μας επισκέπτονται

 

 

Επειδή δεν μπορείτε να προσδιορίσετε τη φρεσκάδα, ή την ποιότητα ενός συστατικού, με την ανάγνωση της ετικέτας, εμπιστευθείτε την Κυνοδιατροφική για την πλήρη κάλυψη των αναγκών του σκύλου σας. Καλέστε μας 6980 212 212 για συμβουλές και δωρεάν δείγματα κατ’ ευθείαν στην πόρτα σας, ή κάντε κατ΄ ευθείαν την παραγγελία σας.

Συμβουλευτείτε τον κτηνίατρό σας για την υγεία του σκύλου σας!