Οι πελάτες μας
Εκτύπωση E-mail

 

Γνωρίστε τους αγαπημένους μας πελάτες και διαβάστε τι λένε για εμάς....

Djibril

 

Το κουταβάκι μου ονομάζεται Djibril. Με μεγάλη χαρά δοκίμασε την τροφή που έφερε ο Γιώργος από την «ΚΥΝΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ». Η προσφορά από την «ΚΥΝΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ» είναι πολύ σημαντική όπως και η αγάπη του στα κατοικίδια.

Λιλιάνα ΚαρακατσάνηΤεκίλα (Άνω Πατήσια)

tekila

Ένα πράγμα που με εντυπωσίασε στον Γιώργο από την ΚΥΝΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ είναι κατ΄ αρχάς η ολοκληρωμένη γνώση του για όλα τα προϊόντα που πουλάει και ποια τροφή είναι κατάλληλη για το κάθε κατοικίδιο. Το πιο σημαντικό είναι το ενδιαφέρον του και η ανησυχία του για τα ζώα. Κίνησε αμέσως ενθουσιασμό στην ΤΕΚΙΛΑ η οποία ξετρελάθηκε με τις τροφές της ΚΥΝΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ.

 

Παύλος ΣαμαράςΤζούλια (Άνω Πατήσια)

tzoulia

Αγαπητή ΚΥΝΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ,

Πολλές ευχαριστίες για την επαγγελματική και φιλική εξυπηρέτησή σας. Το κουνελάκι μου η «Τζούλια» αγαπάει πολύ την τροφή της ΚΥΝΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ. Είναι πολύ ευτυχισμένη και γεμάτη ενέργεια. Έχετε κάνει τη ζωή μας ευκολότερη αφού η τροφή παραδίδεται σε μας όταν τη χρειαζόμαστε. Προτείνουμε σε όλους τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων να προμηθεύονται από την ΚΥΝΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ.

Κώστας Σταυρόπουλος, πελάτης ΚΥΝΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ

 Εβελίνα (Μαρούσι)

evelina Με λένε Εβελίνα και είμαι μια σαγηνευτική κατάμαυρη γάτα με καταπράσινα μάτια. Μου αρέσει να τριγυρνώ ελεύθερη στη Ρεματιά αλλά όταν ακούω την κα Σοφία να πλησιάζει, τρέχω άμεσα για να φάω την απίστευτα νόστιμη τροφή που μου φέρνει. Πάντα από την Κυνοδιατροφική!


Εσμεράλντα (Μελίσσια)

esmeralda

Είμαι η Εσμεράλντα και παίζω με τον Ρέμο. Είμαι ενθουσιασμένη με το φαγητό που μου ταΐζει ο Σάββας.

Μόλις έρχεται η Κυνοδιατροφική τρέχω γιατί ξέρω ότι έφτασε το φαγητό μου, που φροντίζει ο κ. Γιώργος να το φέρνει πάντα στην ώρα του.Μύρα (Αγ. Παρασκευή)

mira Με λένε Μύρα και είμαι ένα γλυκύτατο σκυλάκι. Μαζί με τον φίλο μου, τον Στήβι, περνάμε υπέροχα μαζί με την "μαμά" μας, τη Μαρία, που μας φροντίζει με τον καλύτερο τρόπο και πάντα με τροφή από την Κυνοδιατροφική!


Remos (Μελίσσια)

remos

Έμαθα για την ΚΥΝΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ και για τον Γιώργο από τη φίλη μου την Ιωάννα, η οποία και κανόνισε μια επίσκεψη για να φέρει δείγματα για τον Ρέμο.

Είμαι ενθουσιασμένος με τις τροφές. Ο Ρέμος είναι πραγματικά υγιής και χαρούμενος. Μου το λέει και ο κτηνίατρός μας.

Επίσης ο Γιώργος έχει κάνει τη ζωή ευκολότερη για μας, αφού μας παραδίδει τα τρόφιμα όποτε τα χρειαζόμαστε. Σας συστήνουμε ανεπιφύλακτα την ΚΥΝΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ για την καλή εξυπηρέτηση και την δωρεάν παράδοση.

ΣάββαςGilda (Νέα Μάρκη)

gilda Με λένε Gilda και είμαι το νέο μέλος μια μεγάλης οικογένειας. Όλη μέρα τρέχω και παίζω με 3 παιδάκια. Γι' αυτό χρειάζομαι πολύ ενέργεια. Ευχαριστώ τον κ. Γιώργο που φροντίζει να έχω πάντα το καλύτερο φαγητό...


Στήβι (Αγ. Παρασκευή)

Με λένε Στήβι και είμαι ένας γλυκός γίγαντας. Μαζί με τη φίλη μου, τη Μύρα, περνάμε υπέροχα μαζί με την "μαμά" μας, τη Μαρία, που μας φροντίζει με τον καλύτερο τρόπο και πάντα με τροφή από την Κυνοδιατροφική!